Masaža

Osjetite novo značenje masaža u Vitafit centru. Očekujemo vas s ponudom brojnih klasičnih i egzotičnih masaža. Samo masaža dovodi do potpunog relaksiranja uma i tijela otklanjajući stres, izbacujući toksine iz kože te napetost u mišićima.


 

 

Klasična masaža

Bazna masaža iz koje potječu tehnike svih ostalih masaža. Pokret je umjereno čvrst, a provodi se trljanjem, gnječenjem i lupkanjem. Dovodi do smanjenja stresa i poboljšanja krvotoka.

Klasična parcijalna masaža

Pokret je čvrst, a provodi se trljanjem, gnječenjem i lupkanjem. Dovodi do smanjenja stresa i poboljšanja krvotoka. Ovisno o želji klijenta masira se određeni dio tijela (leđa, ruke, trbuh, noge)

Medicinska masaža

Medicinska masaža metoda je fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipulacije tjelesnim tkivima. Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni ili živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe. Kod medicinske masaže dolazi do poboljšanja cirkulacije, poboljšava se opskrba kisikom i hranjivim sastojcima kao i eliminacija štetnih tvari iz metabolizma. Ova vrsta masaže može biti upotrijebljena kao primarna terapijska intervencija ili kao dodatak ostalim terapeutskim tehnikama.

Medicinska masaža leđa glinom i kajenskim paprom

Za sve one koji imaju probleme s leđima, izdvajamo medicinsku masažu glinom i kajenskim paprom. Ovim se tretmanom uklanjaju bolovi i upalni procese, čisti organizam (apsorbiraju toksini, suvišna masnoća i tekućina iz organizma), pojačava cirkulacija limfe i krvi, zateže i tonizira koža, uklanjaju bolovi i upalni procesi.

Aroma masaža

Masaža ugodnog, smirujućeg dodira koja se provodi uz dodatak eteričnih ulja, a sve u svrhu opuštanja.

Antistresna masaža

Uz relaksirajuću glazbu iz pozadine i opuštajuću masažu izbacujemo nakupljeni stres.

Vitafit masaža

Kombinacija je aroma i antistresne masaže koja uz ugodnu glazbu i mirisna ulja dovodi tijelo i um do potpunog opuštanja te izbacivanja stresa.

Sportska masaža

Jedna od agresivnijih masaža, stoga se preporuča sportašima. Odlikuju je duboki snažni pokreti koji opuštaju mišiće, smanjuju spazme i miogeloze.

Naš tim stručnjaka prenijet će vam svoje znanje stečeno pažljivim proučavanjem drevnih civilizacija, kroz kontakt i dodir, na putu opuštanja, zdravlja i užitka.

 


 

 

Anticelulitna masaža

Masažna tehnika koja se provodi sporim i jakim pokretima uz posebno anticelulitno ulje, a dovodi do zategnutosti kože, izbacivanja suvišne tekućine iz tijela, smanjenja celulita i relaksacije.

Ručna limfna drenaža

Lagana je ritmična masaža u kojoj koristimo niz specijaliziranih i nježnih ritmičnih tehnika pritiska rukama kako bi se pokretala koža u pravcu protjecanja limfe. Ova ritmična masaža stimulira limfne žile koje u našem tijelu igraju ključnu ulogu u prijenosu hranjivih tvari, antitijela i bijelih krvnih stanica do stanica tjelesnog tkiva te uklanjaju toksine, stanični otpad i odumrle stanice.

Refleksna masaža stopala i dlanova

Ova je tehnika način liječenja i prevencija bolesti. Na stopalima i dlanovima nalaze se točke koje pripadaju unutarnjim organima te njihovim tretiranjem dovodimo do poboljšanja općeg stanja organizma.

Masaža lica

Ugodna masaža koja dovodi do poboljšanja cirkulacije, zategnutosti kože, uklanja glavobolje te pomaže u prevenciji bora.

Masaža biljnim pindama i vulkanskim kamenjem

Specijalan ritual inspiriran egzotikom Dalekog istoka koji vaše tijelo pun energijom, a duh zadovoljstvom. Tijekom rituala nanosimo piling-balzam od đumbira, koristimo posebnu tehniku masaže aromatičnim pindama i tretiramo određene čakre na tijelu po uzoru na drevne indijske rituale.

Hanakasumi masaža

Izuzetno ugodan, mirisan i opuštajući tretman za meku kožu i potpuno opuštanje. Istočnjačka tehnika masaže i egzotični piling “cherry blossom-rice”. Specifični japanski pokreti za masažu cijelog tijela s naglaskom na refleksologiju stopala.

REKLI SU O NAMA

Petra Boldižar

Zahvaljujem Mihaelu Premušu, Nikolini Premuš, Dunji Balog, Mariji Hižman in vsem ostalim ki nam s svojim vsakodnevnim trudom dajejo motivacijo, upanje in željo da se trudimo po svojih najboljših močeh doseči vse kar si zadamo in si želimo za sebe. Vitafit je postal del mene, Vitafit je postal kisik za moje življenje. Priporočam vsem, zdravim, bolanim, mladim in starim, obiščite Vitafit v Murskem Središću in se prepričajte sami da je Vitafit prav to kar vsi rabimo.

Petra Boldižar

Sandra Gomboc

Za fitnes v Vitafitu sem prvič slišala od kolegice ki je javkala kako jo vse boli od treninga, vendar se kljub temu počuti polna energije, pa me je pritegnilo da tudi sama poskusim in tako sem se že naslednji dan šla včlaniti. Pri tem sem ugotovila da individualni trening s trenerjem zajema aerobne vaje, vaje na lastni teži ter z utežmi ki ga prilagodijo posamezniku na njegove zmožnosti. Niso važni kilogrami in centimetri. Važno je zdravje in počutje, ostalo pride s trudom in vztrajnostjo. Naredite tudi vi nekaj za sebe in ne čakajte na jutri ki ga ne bo. Obiščite že danes Vitafit in se sami prepričajte, ne bo vam žal.

Sandra Gomboc

Zuzana Horvath

Vitafit, centar zdravlja i ljepote, je najboljša pridobitev, ki ga lahko imamo, sploh mi Slovenci tu ob meji. Posebej bi pohvalila celoten kolektiv, ki je kljub napornemu delu, vedno prijazen. Še posebej bi pohvalila Dunjo, njeno prijaznost, strokovnost in še bi lahko naštevala. Pohvala tudi šefu Mihaelu, saj bomo zaradi njegovega Vitafita prav celo življenje fit!

Zuzana Horvath

Paola Prendl

Vitafit ist grosse Klasse! Dopade se mi – velika pohvala!

Paola Prendl

Blanka Kos

U Vitafit hodam 4 mjeseca. U početku je bilo teško, ali sada već puno toga mogu bez puno muke. Mislim da mi je ovo bila jedna od najboljih odluka koje sam donijela. Osjećam se jako dobro, usluga je odlična, a osoblje jako profesionalno i prijateljski raspoloženo. Osjećam da mi jednostavno fali ako nekad ne mogu doći. Jako sam zadovoljna s vama. Samo tako dalje. A ja neću odustati bez više sile.

Blanka Kos

Renata Halasz

"Napolnite si baterije v Vitafitu - recite NE stresu in negativizmu, recite JA optimizmu in zdravju"

Renata Halasz, profesorica

Josip Sršan

“Dolaskom u Vitafit prije 4 godine imao sam 74 kg te sam, pravilnom prehranom i vježbanjem s trenerom, u roku od 3 mjeseca došao na 82 kg. Ostvario sam prvotno zadani cilj, no vježbam i dalje, minimalno 3 puta tjedno. Izgradio sam samopouzdanje, radom s trenerom naučio pravilno i sigurno vježbati te ustrajnošću izgradio tijelo. Odlazak u teretanu me ispunjava i čini zadovoljnim. Tijekom godina vježbanja došao sam do zaključka da je najvažnija ustrajnost i pravilno vježbanje, a Vitafit je idealno mjesto sa stručnim osobljem, čistoćom i urednošću.”

Josip Sršan, inženjer građevine

Adriana Kolman

U Vitafit su me prije 4 godine dovele znatiželja i želja za promjenom…još uvijek sam tu zbog ljubaznog, pristupačnog i stručnog tima koji uvijek daje poticajne savjete i sluša moje potrebe i želje.

Adriana Kolman

Silvija Barbarić Prečić

"Vitafit obiskujem že skoraj dve leti. V tem času sem pod strokovnim vodstvom osebja uspela v marsičem spemeniti svoj pogled na zdravo življenje. Z svojim neposrednim, pozitivnim pristopom izredno ugodno vplivajo na moje fizično in psihično počutje. Samo vzdušje je pozitivno, vadba pod budnim okom Mihaela pa izredno uspešna, vsaj za mene. Želim, da bo naše sodelovanje še dolgo potrajalo!”

Silvija Barbarić Prečić

Mladen Knežević

Na putu prema dole, s Vitafitom sve je bolje. Odlično vođen program osobnog trenera. Hvala Miha, Marija. Uz stručno vodstvo i odabir vježbi, odličan je osjećaj pratiti svakodnevni napredak. Hvala Vitafitu

Mladen Knežević

Snežana Srša

Ljubazno i stručno osoblje. Uvijek vedra i nasmijana atmosfera za vježbanje. Svaki trening je poseban, nikad se ne ponavlja. Koliko god bilo naporno na treningu, kući se vraćaš sretan i zadovoljan.

Snežana Srša

Klara Nađ Solarič

Kako vem da je Mihael pripravil pravi program vadbe za mene? Tako da sem po treningu prav primerno zadihana, prepotena in dovolj močno motivirana da pridem še. Izbrane vaje so raznolike, skrbno načrtovane in stopnjevane glede na našo telesno pripravljenost, ki razvijajo tudi koordinacijsko sposobnost in vzdržljivost posameznika z uravnovešeno krepitvijo posameznih skupin mišic. Sama imam najrajši vaje z lastno težo, saj ne dovolijo „švinglanja“. Prijazen odnos in strokoven pristop trenerjev Mihaela in Marije dajejo prepoznavnost Vitafitu, centru zdravlja i ljepote. Bistveno je zavedanje da v fitnessu delamo v korist lastnega zdravja (v Vitafitu vam na razumljiv način to tudi razložijo), ki pa se prej ali slej manifestira v estetski podobi telesa, kar sicer ni najpomembnejše, a niti zanemarljivo ne (tudi po 50+ ne J ). Pri meni se je že, le po mesecu in pol treninga v Vitafitu. Skupen uspeh. Se vidimo. Pa zajtrkujte!

Klara Nađ Solarič

Nino Flac

Uvijek ljubazno i dobro raspoloženo osoblje. Jako zabavan te dobar trener, također i trenerica. Uvijek prisutna moderna i opuštajuća glazba. Svaki je trening novo iznenađenje, no uvijek odlično asistiran. Jedan od najboljih osjećaja onaj je nakon dobro odrađenog treninga.

Nino Flac, učenik

Damir Perčić

Želio sam se uključiti u neki program tjelovježbe već duže vrijeme. Čim sam prije 3 godine saznao za Vitafit u Murskom Središću, odmah sam se učlanio. Budući da se nisam profesionalno bavio nekim sportom, uzeo sam program tjelovježbe pod nadzorom trenera. S obzirom da sam na poslu premalo fizički aktivan, na žalost sam se udebljao. Sve više sam osjećao da mi višak kilograma predstavlja opterećenje u izvršavanju svakodnevnih obaveza na poslu i doma. Odlučio sam to promijeniti. Redovito, tri puta na tjedan krenuo sam na vježbanje i od tada se sve promijenilo na bolje. Smršavio sam 14 kilograma, učvrsnuo svoje tijelo, ukratko osjećam se puno bolje. Sve svoje obaveze izvršavam puno lakše, a to mi je ujedno dobra antistresna terapija. U početku je to išlo malo sporije, ali kada su se posložili svi bitni čimbenici, rezultat je bio neizbježan. Danas se jednostavno ne vidim bez tjelovježbe jer mislim da bih se odrekao nečeg dobrog za sebe, a samim time i za svoju obitelj i ljude koji me okružuju. Nakon treniranja uvijek se dobro prepustiti spretnim rukama maserke.

Damir Perčić

Lea Bohnec

V zavidljivo kratkem času sem bistveno izboljšala svojo vzdržljivost, moč in kondicijo. Obenem mi je uspelo preoblikovati postavo. Individualno prilagojen trening na trenutne zmožnosti posameznika in strokovnost ter motivacijske sposobnosti osebja neizbežno zagotavljajo hitre rezultate. Moram priznati, da postajam prava fitness navdušenka, saj ugotavljam kako redovita vadba in pravilna prehrana pozitivno vplivata na moje fizično in psihično počutje.

Lea Bohnec

Filip Nemec

Ja mislim da je Vitafit super teretana. Vitafit ima dva super trenera, oni se zovu Marija i Mihael. Nadam se da će sve više ljudi dolaziti u Vitafit. Vježbe su malo teže, ali Vitafit je najbolja teretana na svijetu.

Filip Nemec, učenik